Ayy Ben Severiimm

İnsan beyninin bir popstarın yazın çıkardığı o saçma şarkıyı ezbere bilmek gibi kendini gereksiz şeylerle meşgul etme alışkanlığı  vardır.
Şu sıralar sosyal medya aracılığıyla meşguliyetimi arttıran bir şey var ki fazlasıyla trajikomik. Bkz; bol ketçaplı patates kızartması tadında başlayıp çoğunluğun sevmediği bir sebze yemeğine dönüşen ilişkiler furyası.

21. yüzyılın ilerleyen zamanlarında boy göstermeye başlayan ilişkilere tuhaftır ki hatrı sayılır bir kesim gıpta ile bakıyor. Peki bu ilişkileri bu kadar tumturaklı kılan nedir?
Sanıyorum birkaç evre ile bir sonuca varacağız.

1.Evre;
Bütün sosyal medya hesaplarının biyografi kısmına kızımız ve oğlanımızın baş harfleri yazılır , birbirinden minnoş emojilerle süslenir. İlişki henüz gizemini korumaktadır. Kız tarafı esas oğlanı, erkek tarafı esas kızı merak eder. Çok geçmeden  birbirini sımsıkı tutan eller görürüz hikayelerde. E haliyle heyecan dorukta. Ve sonunda esas kız ve esas oğlan sahnelerde!
Like !
LİKE!
L İ K E !
2. Evre ;
Çiftimiz bu evrede aşkı (kime göre aşk ? neye göre aşk?) nirvanada yaşayacaklar. Yaptıkları pazar kahvaltılarını önce instagram, sonra twitter , daha sonra facebook'ta göreceğiz.A tabi hikayeler bu sevdaya dahil değil..
   Bu kahvaltıları kırmızı güller , derin sevda sözleri , mum ışığı romantizmi takip edecek. Bu kadar yakından takip edilen tutkulu sevdaya da  beklenti biraz yüksek oluyor.
E haliyle..

3.Evre;
Tuzlu kahve? Kırmızı kurdale? Gelinlik? Bayat pasta? Limonata?
Hayır hayır.. Ne yazık ki hiçbiri değil. Rüya bitti.
Bir takım imalı sözler, biyografi temizliği, fotoğraf temizliği efenime söyleyeyim kanayan güller tabi bir de '' aşkm noldu yaa foton gtti. ''

Esas oğlan ve  esas kıza yazılmış mutsuz sona bir miktar üzülüyoruz haliyle . Çok seviyorlardı neticede.. Tam bu sırada..

4.Evre ;
Esas kız ve esas oğlan ilişki güncellemesi yapıyorlar. Yüzlerce takipçinin ideal ilişkisi modelini bir çırpıda ortadan kaldırıyorlar. Boşuna mı üzüldük şimdi ? Olacak şey değil ..
Unfollow!
UNFOLLOW!
U N F O L L O W !
                                                                                                                               S O N

 21. yüzyılda  bir 'Alyazmalım' vakasıyla tekrar karşılaşmak umudu ile..


Yorumlar

Popüler Yayınlar