Günaydın Mesajı


Bu sabah uyandığında karşılaştı aynadaki yansımasıyla.Elbette ilk karşılaşmaları değildi bu.Elinde diş fırçası ile yarı açık yarı kapalı gözlerle uzunca süre birbirini seyrettiler. Konuşmadan,ifadesizce, gözlerini bile kırpmadan..
Aşıkları kıskandıracak bu bakışmaya dur dedi yansıma. Önce kaşlarını çatarak konuşmanın ciddiyetini hissettirdi.Oldukça etkileyici bu hareketinden sonra başladı konuşmaya:

- Kötü gözüküyorsun. Bu sabahı da diğer sabahlardan farklı kılamadın.Bu sabah da tek düzeliğine sebep aradın ama bulamadın. Aradığın şeylerin bende veya bir başkasında olmadığını kabul et artık. Arayışlarının sebebi kaçışlarının sebeplerinde saklı.Sorduğun tüm soruların tek cevabı sensin.Bak yüzündeki kırışıklıklara, hepsi yaşının gereği. Gözlerinin kenarında beliren o çizgiler çok gülmekten değil.Yüzüne çöken bu yorgunluk fazla eğlenmekten değil. İş yerinde yaptığın fazla mesailer banka kartını etkiler, yaşantını değil.Asıl meselemiz
               sensin, ben değil..
dedi ve kapattı gözlerini yansıma. Daha fazla söyleyecek sözü kalmamıştı bu adama.Sözlerinin tesirinden olacak adam oracıkta çöktü yatağa.
 İşte şimdi gerçekten uyandı tüm uyuduklarına.
                                                                                                                       -Son-

Yorumlar

Popüler Yayınlar